Biografie

Foto Anja luistert biografie

Mijn naam is Anja van Lierop-Vinken (1975)

Na een half leven in de muziek te hebben gewerkt (zang, dirigeren en lesgeven), was er een ander deel van mij dat ik graag wilde ontwikkelen. In 2016 ben ik afgestudeerd bij Tasso, een opleiding tot Transpersoonlijke Regressietherapeut, opgericht door Hans ten Dam. 

Ik volgde workshops Bach Bloesem Remedies, Shamballa (New Paradigm MDT), Zielsprogressie Therapie (Monique Houben, Zonnebloom), maar ook een cursus Psychosociale Basiskennis. En meer.

Sinds 2018 is Emotieve Therapie (ontwikkeld door Ronald Duchateau) een belangrijk onderdeel van mijn therapiepraktijk.

Tegenwoordig geef ik les aan ATRB (Academie voor Transpersoonlijke Regressie België) en de SET (School voor Emotieve Therapie).

In 2021 liet trainer Paula Repi mij kennismaken met familieopstellingen. Een waardevolle aanvulling binnen mijn praktijk. Ik volg regelmatig nieuwe trainingen, om inzicht te verdiepen.

Het Talentenspel is sinds januari 2023 nieuw bij anjaluistert; met deze certificering ben ik nu ook officieel coach.  

Mijn eigen, allereerste therapeut zei tegen me: “Het enige wat een goede therapeut kan doen, is een veilige ruimte creëren, waarbinnen de cliënt zelf zijn problemen kan oplossen.” Dat is de basis voor al mijn therapie- en coachingswerk; het begeleiden van een cliënt om inzicht te krijgen, beperkende overtuigingen los te laten en ladingen te neutraliseren.

Anja is lid van beroepsvereniging NVRT (lidnummer L-1355)
van beroepsvereniging VIT (lidnummer 869.22.A)
en van koepel RBCZ (licentienummer 220360R)
AGB-code van Anja als therapeut: 90103229
AGB-code van anjaluistert als praktijk: 90062610