Biografie

Foto Anja luistert biografie

Anja van Lierop-Vinken (1975)

Mijn naam is Anja van Lierop-Vinken (1975).

Na een half leven in de muziek te hebben gewerkt (zang, dirigeren en lesgeven), was er een ander deel van mij dat ik graag wilde ontwikkelen. In 2016 ben ik afgestudeerd bij Tasso, een opleiding tot Transpersoonlijke Regressietherapeut, opgericht door Hans ten Dam. 

Ik volgde workshops Bach Bloesem Remedies, Shamballa (New Paradigm MDT), Zielsprogressie Therapie (Monique Houben, Zonnebloom), maar ook een cursus Psychosociale Basiskennis. En meer.
Sinds 2018 is Emotieve Therapie (ontwikkeld door Ronald Duchateau) een belangrijk onderdeel van mijn therapiepraktijk.
Tegenwoordig geef ik les aan ATRB (Academie voor Transpersoonlijke Regressie België), SET (School voor Emotieve Therapie) en coördineer ik de internationale training; in januari 2022 opent ISET (International School for Emotive Therapy) zijn deuren.
In 2021 liet trainer Paula Repi mij kennismaken met familieopstellingen. Een waardevolle aanvulling binnen mijn praktijk.
Mijn eigen, allereerste therapeut zei tegen me: “Het enige wat een goede therapeut kan doen, is een veilige ruimte creëren, waarbinnen de cliënt zelf zijn problemen kan oplossen.” Dat is de basis voor al mijn therapie- en coachingswerk; het begeleiden van een cliënt om inzicht te krijgen, beperkende overtuigingen los te laten en ladingen te neutraliseren.