Talentenspel

Een traject met het Talentenspel is een hele mooie manier om op zoek te gaan naar jouw (verborgen) kwaliteiten. Het Talentenspel gaat ervanuit dat iedereen 12 (hoofd)talenten heeft, die hij of zij in kan zetten in het dagelijkse leven. Het Talentspel is ontwikkeld door Willem Glaudemans, die veel faam heeft verworven door het schrijven van boeken en onder andere zijn Cursus in Wonderen. Ik heb de opleiding tot Talentencoach bij Willem Glaudemans en Han van Straaten mogen volgen.

Talenten zijn belangrijke delen van onszelf. Via geleide imaginatie kijk je, welke talenten op de juiste plaats staan in je dagelijkse leven en hoe ze samenwerken. Daarbij kun je ondergeschoven talenten een grotere rol geven, nieuwe talenten vanuit verlangen ontdekken en eventuele andere talenten juist op een gezonde manier plaats laten maken. Alles om een nieuwe balans te creëren. Dat gebeurt op het Wereldbord.

De talenten staan op losse kaartjes. Voelen en zien zijn belangrijk, daarom kunnen deze sessies alleen live bij mij in de praktijk gehouden worden.

Als duidelijk is welke talenten bij jou horen en ze onderling in balans zijn, geef je ze een plek op je Levensboom. De plek die een talent door jou krijgt toebedeeld, geeft een eigen betekenis aan dat talent. Uiteraard bespreken we dat.

Tot slot help ik je bij het formuleren van je persoonlijke levensmissie; de woorden die betekenis en zin aan jouw leven geven. Het uitspreken en daarmee aanvaarden van de levensmissie is altijd een heel bijzonder moment.   

  • Als je nieuwe richting wilt in je leven, maar niet weet waar te beginnen.
  • Als er iets wringt, maar therapie is net een brug te ver.
  • Als je het idee hebt, dat er van alles in je zit dat er (nog) niet uitkomt.
  • Als je je graag wilt ontwikkelen en dat op een speelse manier aan wilt pakken.
  • Als je inzicht wilt krijgen in hoe je persoonlijkheid in elkaar zit.
  • Als je op ontdekkingsreis wilt gaan en jezelf een groot cadeau wilt geven!

Het uurtarief voor sessies van het Talentspel is € 75,= exclusief BTW.